+4 0731 808 277

office@apiaria.ro

Com. Bucov, Sat Pleasa

str. Fabricilor, nr. 21, jud. Prahova

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate APIARIA RECYCLING SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.apiaria.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, care foloseste Formularul de contact sau se aboneaza la Newsletter.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, legii europene (EU) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, APIARIA RECYCLING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. APIARIA RECYCLING SRL, se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de tine prin intermediul site-ului www.apiaria.ro prin completarea formularului de contact, abonarea la newsletter etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. Scopul colectarii datelor dvs. personale este de a iti putea raspunde la cereri si de a te informa despre produsele si serviciile noastre. Informatiile inregistrate nu sunt destinate utilizarii de catre un alt operator, inafara de APIARIA RECYCLING SRL.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
1. dreptul la informare (art.12)
2. dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
3. dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
4. dreptul de opoziţie (art.15);
5. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
6. dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de tine va fi considerata si va reprezenta consimtamantul tau expres ca datele tale personale sa fie folosite de APIARIA RECYCLING SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca doresti ca datele tale personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne poti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: APIARIA RECYCLING SRL, Com. Bucov, Sat Pleasa, str. Fabricilor, nr. 21, jud. Prahova sau la office@apiaiacom.ro

Date personale si alte date

Poti consulta acest site www.apiaria.ro, fara sa a-ti dezvaluiti identitatea sau a-ti da cea mai mica informatie in ceea ce te priveste.

Date fara caracter personal

Informatiile fara caracter personal pe care ni le comunici si care se refera la preferintele tale, interesele principale si pasiunile tale pot fi utilizate pentru a crea si a-ti propune produse si servicii adaptate gusturilor tale. Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi in niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizezii, la platforma computerului tau, la numele domeniului prin care ai acces la site-ul nostru si la cele mai vizualizate pagini sau produse de pe site-ul nostru. Informatiile mentionate anterior ne ajuta sa imbunatatim calitatea site-ului si sa venim in intampinarea clientilor cu diferite promotii sau oferte. Atunci cand ne furnizezi datele cu caracter personal, APIARIA RECYCLING SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

– pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile tale;
– pentru a-ti raspunde la cereri
– transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing (doar cu acordul tau);
– informatii despre promotii prin email, telefon sau Posta/curier (doar cu acordul tau)
– pentru a evalua produsele si serviciile oferite
– datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul tau, institutiilor abilitate, in caz de litigii/controale.

APIARIA RECYCLING SRL nu dezvaluie datele cu caracter personal catre terti fara permisiunea ta.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

APIARIA RECYCLING SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
– realizarii de rapoarte / analize;
– realizarii de informari in scopuri proprii;
– publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de APIARIA RECYCLING SRL

APIARIA RECYCLING SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.apiaria.ro, precum si Politica de confidentialitate fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, te rugam sa vizitezi periodic această sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ai agreat sa le respecti